Prijava

Kako se registrirati?

 

B2B Internet trgovina b2b.culic.net omogućava pravnim osobama (kupcima) kupnju putem interneta, ali samo onima koji imaju sklopljen ugovor ili ugovor o poslovnoj suradnji s tvrtkom Čulić elektro centar d.o.o., društvo s ograničenom odgovornošću specijalizirano je za maloprodaju i veleprodaju elektro materijala i također za projektiranje i izradu elektro ormara za distribuciju električne energije i automatizaciju električnih pogona.

Zahtjev za kupnju putem interneta potrebno je zatražiti putem e-mail adrese info@culic.net, nakon čega će kupcu biti dodijeljeno KORISNIČKO IME ILI EMAIL i ZAPORKA (koju je moguće odmah nakon prve prijave promijeniti). Registracijom kupca u internetskoj trgovini kupcu se, uz postojeće načine naručivanja definirane ugovorom o suradnji ili ugovorom, omogućava i kupnja putem interneta.

Pravne osobe koje nisu ugovorni partneri Čulić elektro centra d.o.o., a htjele bi naručivati putem Internet trgovine, također moraju zatražiti zahtjev za pristup internetskoj trgovini putem e-mail adrese info@culic.net.

Dijeli košaricu